Cautare

1167 de rezultate pentru "hadambu iasi" (2.53 secunde)
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Viorel Munteanu activeaza acum ca judecator la Curtea de Apel Iasi, adica a fost promovat cu concursul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
xxx Pe 13 iulie 2017, un cetatean din judetul Iasi a semnalat ca a vazut un avion cu flacari la motoare care s-ar fi putut prabusi in zona localitatilor Prisecani si Osoi.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatiilor/anomaliilor de dezvoltare si dizabilitatilor intelectuale rare, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf.Maria Iasi;
In vremea asta, la Iasi, Dragnea isi facea si el numarul. ... Dragnea pe autostrada Iasi-Bucuresti, Iohannis pe autostrada Sibiu-Bucuresti. Iohannis probabil nu se grabeste, mai zace pe acolo si in week end, trai-i-ar sepepicii.
Povestea incepe intotdeauna cu spumant, pentru ca intodeauna spumantul naste cu spumanr, la Iasi. Ion Ionescu de la Brad pleaca in 1840, la Iasi, studiaza pe banii domnitorurului si se intoarce sa faca prima sampanie romaneasca.
Un sofer a accidentat vineri seara 3 studente care asteptau autobuzul in statie la Iasi. Doua dintre ele au ajuns la spital si vor fi operate.
Talhari inspirati parca din filmele de actiune la Iasi. Doi indivizi de cetatenie palestiniana au legat un taximetrist, l-au bagat in portbagaj, au trecut la volan si au plecat sa fure.
Un accident nefericit a avut loc intr-o scoala din Iasi. Un elev a facut o gluma cu spray lacrimogen, iar o profesoara a ajuns la spital.
Buboiul a explodat insa la Iasi unde ziaristi de la editia locala a cotidianului Ziua sint cercetati de PNA. ... Ce s-a intimplat la IasI este un semnal pentru presa romaneasca.
Presedintele PNL Iasi a propus excluderea lui Stavarache din partid. Politistii l-au arestat preventiv pe Stavarache timp de 30 de zile.
Petrecere cu manele, pe soclul statuii lui Alexandru Ioan Cuza, la Iasi! Mai multi tineri nu au mai tinut cont de pandemie si s-au inghesuit sa danseze pe trepte, in timp ce muzica rasuna din boxele pe care le adusesera.
Si cind ziaristii au vrut sa afle cum a fost posibil ca, ani in sir, traficantii de la Cerbu sa duca produca zeci de kilogramele de heroina care au ajuns pe masa taranilor din judetul Iasi, a devenit din nou ocupat.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au solicitat, luni, mandat de arestare in lipsa a unui tanar, care ar fi de origine marocana, suspectat in cazul celor doi tineri gasiti morti la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vila dintr-un cartier rezidential.
Un jandarm a fost agresat de un barbat care participa la manifestarea traditionala organizata in comuna Ruginoasa din judetul Iasi, a anuntat, vineri, Jandarmeria Romana.
Avid de literatura si bolnav de poezie, nea Cioltan primea cu bucurie oaspeti in casa lui, situata intr-o vaioaga, la 4 km de Iasi, pe drumul Galatei. ... Eu am ramas la Iasi, Marin a plecat la Bucuresti.
Caz incredibil la Iasi. Un medic din familie care fost premiat de prefect pentru numarul mare de vaccinuri anti COVID administrate a fost retinut pentru imunizare la chiuveta.
google-analytics.com